Pens en leven

20/11/1984 ik met mijn vader

20/11/1984 ik met mijn vader

PENS EN LEVEN, dat was het eerste waar mijn oog op viel toen ik de status van mijn bankrekening wilde checken. Dat moet vast PENS EN LEVER zijn dacht ik bij mijzelf. Foutje bedankt.
Eh wacht even, pens en lever op mijn bankrekening, interessant. Mijn kat eet dat soort zooi niet en bovendien levert wat mijn kat eet over het algemeen geen geld op. Sterker nog dat dieetvoer is bepaald geen koopje. Het bedrag achter PENS EN LEVEN deed bij mij geen belletje rinkelen. Over het algemeen komt er niet zo vaak geld binnen, het gaat er vooral uit. Zo gaat dat met geld.
Bij het woordje Achmea ging er ineens wél een belletje rinkelen, dat was Aarts pensioenfonds en voor het nabestaandenpensioen van mij en Lucas heb ik onlangs nog heel wat formulieren in moeten vullen. Dus ja, het is ons nabestaandenpensioen.
Ik ben erg blij dat ik voortaan maandelijks wat PENS EN LEVER op mijn bankrekening gestort krijg!

Terwijl ik dit schrijf belt de kinderarts, met wie ik pas over 2 dagen een belafspraak heb voor de uitslag van de echo. Ik dacht even dat dit wel slecht nieuws moest betekenen, maar blijkbaar laten de patiëntjes op zijn spreekuur het vandaag een beetje afweten en had hij wat tijd over want de echo is helemaal goed! Lucas heeft dus geen heupdysplasie en de echo was, zoals ik al dacht, puur een formaliteit omdat ik het wel had en het erfelijk kan zijn. Kortom, mijn bollebloosje (met dit weer wil dat wel) is helemaal gezond! Goddank geen spreidbroek met deze temperaturen!

Advertenties

Een gedachte over “Pens en leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s