Over mij

Ik ben Wendel Jacobs, illustratrice, lettertjesfreak en stempelfanaat. Ik werk graag met lastige materialen zoals bijvoorbeeld hout- en linosnedes en de computer (heel lastig!). Ik verzamel alfabetstempels en gebruik deze met veel liefde.

Bekijk ook mijn website!

Eind 2012 tot half 2013 draaide mijn leven een paar slagen in de rondte. Ik werd zwanger,  mijn grootste wens in vervulling! Mijn man belandde in het ziekenhuis en moest een grote openhartoperatie ondergaan. Ik kreeg een blindedarmontsteking en een paar maanden later een zwangerschapsvergiftiging. Uiteindelijk werd ons zoontje Lucas in plaats van in april al in maart geboren, 5 weken te vroeg. Na 3,5 week mocht hij eindelijk mee naar huis en hoewel het zwaar was, zorgen voor een kleintje én voor mijn man, was ook het grote genieten eindelijk begonnen. Aan het grote genieten kwam helaas 7 weken later abrupt een einde toen ik mijn lieve man dood achter zijn bureau vond, ingehaald door zijn hart- en vaatproblemen.
Nu is er nog klein genieten over, een kraaiend vrolijk mannetje, voorzichtige zonnestralen. Daarnaast worstelen met groot verdriet. Hoe het mij vergaat lees je op mijn blog.

2 gedachtes over “Over mij

  1. hoi Wendel,
    misschien een wat rare manier om je om informatie te vragen… Ik ben al enige jaren weduwe, heb een tijd op het forum sterke weduwe gezeten. Ik meen mij te herinneren dat jij (?) een forum voor weduwe met een nieuwe relatie bent gestart. Klopt dat? En wat is de naam van die pagina?
    groetjes, Esther Warnaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s